Thomas Kristensen: Tilskuerne skræmte os

I en heftig lydkulisse blev FCK-spillerne en smule skræmt i starten af kampen i Bukarest. Men nederlaget skyldes uheld, mener Thomas Kristensen.

Thomas Kristensen og Johan Wiland klapper op mod de medrejsende FCK-tilhængere. Dem kunne man dog ikke høre meget til under kampen, hvor det rumænske hjemmepublikum lavede en infernalsk larm. (Foto: © DANIEL MIHAILESCU, Scanpix)

Der var fuldt tryk på kedlerne, da FC København løb ind på stadionet Nationala til Europa League-kampen mod Steaua Bukarest.

Selvom der ikke var helt udsolgt, skabte de mere end 30.000 rumænere, der var mødt frem, en hidsig atmosfære, og det satte sit præg på det danske spil i starten, mener Thomas Kristensen.

- Vi starter skidt, og det er måske kulissen. Vi bliver i hvert fald lidt skræmte og febrilske og laver mange fejlafleveringer på nogle mærkelige steder på banen, som vi ikke plejer at gøre.

- Men vi var godt tilfredse med at gå til pause med 0-0 efter en dårlig halvleg. Og der får vi snakket om, at vi skal lade være med at være så benovede over tilskuerne og ikke lade os skræmme af dem, siger han.

Ærgrelsen over nederlaget var udtalt i FCK's lejr, og det skyldtes i højere grad uheld end det larmende hjemmepublikum.

- Det er ærgerligt, at vi ikke får det ene point i dag. De har måske en chance (i anden halvleg), og målet det kommer sådan ud af ingenting. Men det var åbenbart det der skulle til, for at de fik scoret i dag, siger Thomas Kristensen.

FC København møder i næste runde Stuttgart i Tyskland.