Uefa afviser FCM's Duncan-protest

FCM fik intet ud af at klage over det røde kort til Morten "Duncan" Rasmussen. Uefa har afvist protesten.

Glen Riddersholm, FC Midtjyllands træner var oprørt under kampen. (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

 Der var vilde protester fra FC Midtjylland-lejren, da angriberen Morten "Duncan" Rasmussen blev udvist i 0-3-nederlaget til Young Boys i sidste uges Europa League-kvalifikationskamp.

Det europæiske fodboldforbund, Uefa, har afvist FC Midtjyllands protest efter Young Boys-kampen, hvor midtjyderne krævede en ny kamp efter et rødt kort til Morten "Duncan" Rasmussen.

- Protesten fra FC Midtjylland er afvist, og som en konsekvens heraf fastholdes resultatet fra den første kamp, som blev vundet af Young Boys med 3-0, lyder det i en mail fra Uefa til tv2sport.dk.

FCM klagede over, at Morten "Duncan" Rasmussen ikke var klar over, at han havde modtaget et gult kort tidligere i kampen, inden han modtog sit andet gule kort.

Tv-billeder og fotos har efterfølgende vist, at dommeren gav Morten "Duncan" Rasmussen et gult kort tidligere i kampen.

Men FCM-angriberen ser dog ikke ud til at være opmærksom på den første advarsel, da han koncentrerer sig mere om at brokke sig over den på græsset liggende Young Boys-spiller Alexander Farnerud.

FCM møder torsdag aften Young Boys i returkampen med kick off klokken 19.30. Og det bliver altså uden en karantæneramt Morten "Duncan" Rasmussen.

Facebook
Twitter