VIDEO Skuffet FCM-keeper: En flad fornemmelse

Det var en skuffet Mikkel Andersen, der efter kampen kunne se tilbage på tre gode halvlege.

Mikkel Andersen måtte indkassere fem mål på Old Trafford.

FC Midtjylland røg torsdag aften ud af Europa League med et brag. Efter have vundet 2-1 i Herning, blev midtjyderne blæst ud af Old Trafford, da Manchester United viste tænder og vandt 5-1.

Det så ellers godt ud langt hen i kampen, hvor FC Midtjylland også scorede det vigtige udebanemål. Men til sidst var United for stærke. Det ærgrer FCM-keeper Mikkel Andersen.

- På dagen møder vi et bedre hold. Men det er samtidig en skuffelse, vi står med nu. En lidt flad fornemmelse. Vi havde gået os selv chancen, i kraft af vi fik scoret et mål i første halvleg, men vi får ikke sat vores pres op, hvor vi er rigtig gode. Det er også kredit til dem, vi møder i dag, siger Mikkel Hansen til DR.

- I anden halvleg kommer der noget kvalitet fra dem. Vi sidder og er helt vildt skuffede, for vi følte, at vi over de tre første halvleg havde gjort en fin figur og i kraft af vores gruppespil havde gjort os fortjent til at stå i den her situation. Forhåbentlig kan vi senere kigge tilbage på hele forløbet positivt, siger han.

Der er lodtrækning til Europa Leagues 1/8-finaler i morgen klokken 13.00.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve