VIDEO Utilfreds Midtjylland-træner: Vi var overmatchede

Jess Thorup erkender, at det var det bedste hold, der vandt på Old Trafford.

Jess Thorup var ikke tilfreds med indsatsen på Old Trafford.

Det så egentlig fint ud i første halvleg for FC Midtjylland, men så tog fanden ved Manchester United, der blæste midtjyderne ud af Old Trafford og med en 5-1-sejr sikrede sig avancement i Europa League.

Cheftræner Jess Thorup ærgrer sig over, at FCM kommer til at stå for defensivt, og så kunne United-stjernerne får spillerum.

- Nej, jeg er ikke tilfreds. Jeg havde håbet og havde en tro på, at vi kunne have presset dem noget mere. Vi kommer til at forsvare os alt for meget. Det kan der være mange grunde til, men en af dem er måske, at vi møder et rigtig godt hold, og det må vi bare erkende. Jeg kunne godt have tænkt mig, at vi kunne have strittet mere imod, siger Jess Thorup til DR.

Er det en overmatchning for jer?

- Ja, det er det jo nok. Vi får den start, vi havde håbet på, men vi kunne hurtigt set, at der var nogle individualister, der var en tand skarpere end nogle af vores spillere. Så vi var hele tiden på bagkant og kom til at forsvare nede i eget felt, og så kan der hurtigt opstå tilfældigheder, siger træneren.

FC Midtjylland får nu et par dages hvile, inden Superligaen sparkes i gang igen, når AaB kommer på besøg i Herning på mandag.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve