Viktor Fischer skuffet efter endnu en smidt FCK-føring: 'Vi skulle have vundet'

Tre gange i træk har FC København været foran i Europa League uden at få en sejr ud af det.

En ærgerlig Viktor Fischer blev skiftet ud efter 83 minutter mod Dynamo Kiev (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

For tredje gang i træk smed FC København en føring væk i Europa League-gruppespillet, da Dynamo Kiev torsdag kom tilbage fra 0-1 og fik 1-1 med hjem til Ukraine.

Gæsterne brændte endda et straffespark undervejs.

FCK-profilen Viktor Fischer er skuffet over udviklingen, men vil ikke kategorisere, om den manglende evne til at lukke af skyldes tilfældigheder eller manglende kvalitet.

- Man kan ikke stille det så hårdt op. Det er for simpelt at gøre det. Men det er klart, at vi skulle have vundet mindst en af de kampe, vi har været foran i, siger Viktor Fischer til 6'eren.

- Første gang det irriterer mig

Både ude mod Malmö FF og i de to kampe mod Dynamo Kiev var FCK foran 1-0, før det sluttede 1-1. Torsdag aften i København kom FCK foran i det fjerde minut, da Jens Stage scorede til 1-0.

- Men nu er det første gang, det irriterer mig. Vi skulle have vundet, for vi var på hjemmebane, kom foran og holdt dem egentlig rimelig godt væk, selv om de havde bolden meget. Indtil Benjamin (Verbic) scorede. Så jeg er mere skuffet end efter de andre kampe, siger Viktor Fischer.

Viktor Fischer var ikke ene om at være skuffet efter torsdagens kamp. Her er det Victor Nelsson, Carlos Zeca og Guillermo Varela, der også ærgrer sig. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

- Jeg tror virkelig godt, vi kunne have brugt at vinde denne kamp. Med 0-0 i den anden kamp (mellem Lugano og Malmö FF) havde det været vigtigt at vinde. Men det næstbedste er så at spille uafgjort, og vi har stadig ikke tabt i gruppen. Så det er ganske godt, siger han til 6'eren.

Med pointdelingen i Parken har både FCK og Dynamo Kiev seks point for fire kampe. Malmö FF har fem, og Lugano har hentet to point.

Der resterer to spillerunder.

/ritzau/