Evra vil fortælle hele sandheden om fransk krise

VM er slut for Frankrig, og nu vil spillerne ifølge anfører Evra, snart udtale sig om krisen

Les Bleus - det franske landshold ; fran venstre Thierry Henry , Patrice Evra , Nicolas Anelka og Florent Malouda (Foto: Frack Fifé © Scanpix)

Patrice Evra, som i dagens kamp mod Sydafrika var henvist til bænken og frataget anførerbindet siger, at omverdenen snart vil få de franske spilleres version af den krise, som det franske landshold har været igennem. under VM

-Det er på tide, at vi undskylder overfor det franske folk. Det gør endnu mere ondt, for vi kunne have sagt undskyld allerede mandag. Jeg kunne have gjort det som anfører, men træneren ville ikke lade mig sige undskyld, sagde Evra efter nederlaget til Sydafrika. 

Og han fortsatte med de undskyldende ord.

-Jeg lover at fortælle sandheden. Jeg vil fortælle sandheden om hvert eneste minut, som jeg har gået igennem. Jeg ved ikke, om det bliver i et interview eller ved en pressekonference. Jeg er ligeglad. Det franske folk har krav på at kende sandheden, fordi det franske landshold tilhører dem og ingen andre, sagde Patrice Evra.

Landtræner, Domenech havde efter kampen for en gangs skyld positive ord til overs for landsholdet, noget han ikke har haft i et par dage.

-Jeg vil gerne ønske held og lykke til min afløser og til det franske hold, sagde Domenech med henvisning til Laurent Blanc, som nu skal afløse ham som landstræner.  

-Jeg er Frankrigs første nye fan. Jeg har haft seks dejlige år, både gode og dårlige tider. Jeg håber det franske hold får succes, det har været en ære at træne dem, sagde han

-Jeg er ikke bekymret for mig selv, men for det franske holds fremtid istedet, Jeg tror på, at holdet har en fremtid, og at de også vil få mulighed for at deltage ved næste VM, sagde han efter nederlaget til Sydafrika.

Det franske hold lander i Paris onsdag.

Facebook
Twitter