FC København sender dribler på leje i USA

Bashkim Kadrii, der er langt fra holdet i FC København, rejser til MLS-klubben Minnesota United på etårig lejekontrakt.

FC Københavns Bashkim Kadrii tager turen over Atlanten og fortsætter karrieren i MLS-klubben Minnesota United. (Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix 2016) (Foto: Òlafur Steinar Gestsson © Scanpix)

Fodboldspilleren Bashkim Kadrii har længe været rygtet væk fra FC København på lejebasis, og sent onsdag dansk tid blev det så en realitet.

Således oplyser den amerikanske Major League Soccer-klub Minnesota United, at den har hentet offensivspilleren på en etårig lejekontrakt gældende for 2017.

Efter samtaler med klubben blev Kadrii overbevist om, at lejeaftalen var en god mulighed.

- Jeg havde en god fornemmelse omkring at tage til Minnesota. Planen og spillestilen i klubben hjalp mig til at forstå, hvad klubben prøver at opnå, og det gjorde valget nemmere for mig, siger Kadrii til klubbens hjemmeside.

Kadrii fik sin fodboldopdragelse i B93 og fik siden sit store gennembrud i OB. I 2014 skiftede han til FC København, men opholdet har aldrig udviklet sig efter hensigten.

Den 25-årige spiller blev ramt af en langtidsskade og har siden været langt fra træner Ståle Solbakkens foretrukne opstilling.

/ritzau/

Facebook
Twitter