FC Roskilde undersøger sig selv for matchfixing

Ejeren af FC Roskilde siger til B.T., at klubben undersøger sig selv i forbindelse med mulig matchfixing.

Roskildes træner Christian Lønstrup har angiveligt beskyldt nogle af sine spillere for matchfixing. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

1. divisionsklubben FC Roskilde er i gang med at undersøge sig selv i sag om mulig matchfixing.

Det bekræfter klubbens ejer, Carsten Salomonsson, over for B.T.

- Vi er i gang med Danske Spil og DBU (Dansk Boldspil-Union, red.) lige nu, og det ser ud til, at der intet er i det, siger ejeren til B.T.

Ifølge avisen anklagede cheftræner Christian Lønstrup på et møde mandag flere af sine spillere for at stå bag matchfixing i søndagens kamp mod Lyngby, som FC Roskilde tabte 1-2 efter to Lyngby-mål til sidst i opgøret.

Lønstrup fortalte ifølge B.T. sit hold, at han havde beviser for det, men de blev ifølge avisen ikke fremlagt.

Spillerforeningen er også blevet inddraget i sagen og er ligeledes i gang med at undersøge, hvad der er sket, oplyser fagforeningens direktør, Mads Øland, til B.T.

Over for netmediet bold.dk bekræfter Danske Spil, at spilleselskabet undersøger sagen og er i kontakt med Danmarks Idrætsforbund (DIF), hvortil Danske Spil kan anmelde uregelmæssige spilmønstre, hvis det har fundet sted.

FC Roskilde ligger på tiendepladsen i landets næstbedste fodboldrække med to point ned til det første hold under nedrykningsstregen, FC Helsingør.

Der resterer to spillerunder.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk