Flemming Povlsen stopper i Silkeborg

Flemming Poulsen stopper som assistenttræner i Silkeborg IF før tid, skriver klubben.

Flemming Povlsen på trænerbænken sammen med Keld Bordinggaard. (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

Flemming Povlsen har efter længere tids overvejelse valgt at stoppe i Silkeborg IF et par måneder før kontraktudløb.

Således stopper assistenttræneren allerede i dag - han fortsætter som sportschef på Hessel Gods Fodboldskole og som fodboldkommentator for TV2:

- Naturligvis kommer jeg til at savne drengene, men jeg har været længe nok i gamet til at vide, at det er bedre at komme videre eller stoppe, imens gejsten og udviklingen føles på toppen. Derfor siger jeg tak for nu, et par måneder før ellers planlagt, siger Flemming Povlsen til klubbens hjemmeside.

Peder Knudsen, sportschef i Silkeborg, fortæller, at man er blevet enige op at stoppe nu - selv om Povlsen først havde kontraktudløb til nytår.

- Flemming og jeg har kendt hinanden i en del år efterhånden, og han er en mand med hjertet på rette sted. Så når han har følelsen af, at det vil være bedre for ham selv og os, at vi giver hinanden plads et par måneder før forventet – ja, så er det fordi, han har tænkt sig rigtig godt om, siger Peder Knudsen.

Overvejer den ideelle løsning

Silkeborg har fået en skidt start på Superligaen under træner Keld Bordinggaard, hvor det blot er blevet til en enkel sejr og fire point i otte kampe. Nu vil klubben overveje, hvordan Povlsen erstattes. 

- Det giver os omvendt muligheden for at se på os selv lidt udefra. Hvad er det præcis, vi har brug for på den lange bane til at understøtte Bordinggaards og Gerbers arbejde med spillerne i det daglige? Det bruger vi noget tid på at overveje, og finder så frem til den mest ideelle løsning, siger sportschefen til Silkeborgs hjemmeside.

Cheftræner Keld Bordinggaard har nu ansvaret sammen med assisterende træner Anders Gerber.

Facebook
Twitter