Fodbolddommer suspenderet for at sparke spiller: Det var upassende

Dommer Tony Chapron er blevet suspenderet for at sparke ud efter en spiller under en kamp i den franske liga.

Tony Chapron udviser Diego Carlos efter den pudsige episode. (Foto: EDDY LEMAISTRE © Scanpix)

Videoen til denne artikel er udløbet efter 14 dage og kan ikke længere ses.

Det har konsekvenser, når man sparker ud efter en spiller midt under en fodboldkamp.

Det må den franske dommer Tony Chapron sande, efter han søndag aften på ganske spektakulær vis bragte sig selv i fokus i en kamp mellem Paris Saint-Germain og Nantes i Ligue 1.

Først løb han ind foran Nantes’ Diego Carlos, der ikke kunne undgå at ramme ham, så han faldt. Det fik Tony Chapron til at sparke ud efter Diego Carlos og efterfølgende give ham det andet gule kort, der blev vekslet til en udvisning.

En præstation man ikke var imponeret af i det franske fodboldforbund, der har besluttet at suspendere Tony Chapron på ubestemt tid, selvom han efter kampen i sin rapport erkendte, at sammenstødet var hændeligt.

Skarpe smerter

Efterfølgende har har han undskyldt sin opførsel som et udslag af uheldige omstændigheder.-

- Under kampen mellem Nantes og PSG blev jeg væltet af Diego Carlos fra Nantes. I øjeblikket for sammenstødet mærkede jeg en skarp smerte, hvor jeg for nylig blev ramt af en skade.

- Min uheldige reaktion var at stikke mit ben ud mod spilleren. Den klodsede handling var upassende. Så jeg ønsker at undskylde for min handling, siger han ifølge dailymail.co.uk.

Kollegial forståelse

På Twitter kommenterede den tidligere topdommer Kenn Hansen efterfølgende på situationen, hvor han udtrykte en vis forståelse for sin tidligere kollegas lyst til at sparke ud efter en uvorn spiller.

Efterfølgende er Diego Carlos’ gule kort blevet trukket tilbage, og det franske fodboldforbund meddeler, at man har indkaldt Tony Chapron til en høring om episoden.

Øverst i artiklen kan du se episoden fra kampen mellem PSG og Nantes.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve