Fodboldhold styrtet ned i Colombia: Meldinger om overlevende efter flystyrt

Blandt de 72 passagerer var fodboldholdet Chapecoense, der spiller i den bedste brasilianske række.

Blandt de 72 passagerer er fodboldholdet Chapecoense Real, der spiller i den bedste brasilianske række. (Foto: MARCIO CUNHA © Scanpix)

Der er formentlig overlevende fra et fly, som er styrtet ned med 72 passagerer og ni besætningsmedlemmer om bord i det centrale Colombia.

De lokale lufthavnsmyndigheder melder ifølge BBC om seks overlevende. Blandt de 72 passagerer om bord var fodboldholdet Chapecoense, der spiller i den bedste brasilianske række, og som var på vej til en turnering i Colombia.

Colombianske medier melder desuden om flere dræbte i flystyrtet.

Lufthavnen Jose Maria Cordova i Medellin har på Twitter oplyst, at man vil sørge for, at "så meget nødhjælp som muligt vil blive mobiliseret, fordi der menes at være seks overlevende".

For eksempel er en mandlig passager med iltmaske og et tæppe over sig blevet set transporteret med ambulance til et lokalt hospital. Han var angiveligt i live, reporterer Blu Radio.

Tekniske problemer

Ifølge en pressemeddelelse fra lufthavnen skyldes flystyrtet tekniske problemer i kontroltårnet.

Flyet er ifølge BBC styrtet ned i et bjergområde kort før midnat lokal tid.

På grund af dårlige vejrforhold er området kun tilgængeligt fra land. Redningsholdet kan derfor ikke komme til med fly og helikopter.

Redderne på stedet tror dog, at der kan være flere overlevende fra styrtet, da der ikke er opstået ildebrand, skriver BBC.

Facebook
Twitter