Fortuna har fundet Nadims afsløser

Camilla Kur vender tilbage til Fortuna Hjørring, som hun tidligere har vundet mesterskabet med.

Fortuna Hjørring håber at kunne fejre endnu et mesterskab, når Kamilla Kur vender tilbage til klubben. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Fortuna Hjørring ser ud til at have fundet en afløser for landsholdsangriberen Nadia Nadim, der er midt i et skifte til den amerikanske storklub Portland. Kun Nadims personlige detaljer i kontrakten mangler at falde på plads.

Nordjyderne har nemlig hentet Camilla Kur hjem fra Verona efter et mislykket ophold i Italien.

- Det er en fysisk stærk spiller, vi får i Camilla. Det er noget af det, vi har savnet i efteråret - en kompromisløs type som går efter alt i feltet, siger Fortuna Hjørrings kommercielle leder Morten Klessen til klubbens hjemmeside.

Camilla Kur har spillet ni kampe på landsholdet. Hvis hun får rettet lidt op på karrieren er der slet ikke utænkeligt, hun ikke bare gør comeback i grønt og hvidt – men også i rødt og hvidt.

Camilla Kur havde sin hund med, da Fortuna Hjørring lørdag spillede 3-3 i en testkamp mod det svenske mesterhold Rosengaard. (Foto: Tobias Hansen © DR Sporten)

Tidligere på vinteren skrev Fortuna Hjørring desuden kontrakt med landsholdets reservemålmand Cecilie Breil Kramer, der kom fra svenske Vittsjö.

Camilla Kur kommer søndag på besøg i LIGA på P3, hvor hun fortæller om at vende hjem til dansk fodbold efter at have været i både USA og Italien siden hun blev mester med Fortuna i 2014.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve