Fransk landstræner kritiserer Samir Nasri

Det er dårligt for landsholdets image, at Nasri gik til angreb på journalister efter nederlaget til Spanien.

Den franske landstræner Laurent Blanc er ikke imponeret over den optræden, midtbanespilleren Samir Nasri lagde for dagen i interviewzonen efter Frankrigs nederlag til Spanien lørdag aften.

Manchester City-stjernen Nasri har de seneste måneder haft et anstrengt forhold til hjemlandets presse, og efter den franske EM-exit kaldte han en fransk journalist "røvhul", ligesom han inviterede journalisten udenfor, så de kunne "snakke mand-til-mand".

- Det er meget, meget skidt for hans omdømme, mener Laurent Blanc.

- Det er virkelig beklageligt. Det er et problem mellem Samir og pressen, men når sådan noget sker, mens han er med landsholdet, er det også skidt for landsholdets image, siger Blanc til fransk TF1.

Nasri angreb allerede den franske journaliststand efter holdets første EM-kamp mod England, hvor han scorede det udlignende mål.

Balladen skaber nye dårlige vibrationer om det franske landshold, der ved VM i Sydafrika for to år siden var en krudttønde af interne stridigheder og dårlig opførsel, kulminerende med, at hele holdet strejkede under en træning.

Også ved dette EM har der været meldinger om skænderier i det franske omklædningsrum - særligt efter den sidste gruppekamp mod Sverige, der blev tabt 0-2.