Getafe heldige med tre point i London

Getafe fik en pointmæssig forrygende start på UEFA Cup'ens gruppespil, da Laudrups tropper slog Tottenham 2-1 på White Hart Lane.

Getafes Braulio scorer til 2-1, da han sender bolden forbi Radek Cerny med hælen (Foto: Dylan Martinez © Scanpix)

Den danske trænerduo i Getafe, Michael Laudrup og John Faxe Jensen fik den anden sejr på bare fem dage, da det spanske hold slog Tottenham 2-1 på White Hart Lane.

Dermed topper Getafe UEFA Cup Gruppe G, hvor også AaB hører hjemme. Laudrups mandskab deler førstepladsen i gruppen med Anderlecht, der slog Hapoel Tel Aviv 2-0.

Tottenham kom godt fra start i aftenens kamp i London, da Jermain Defoe headede hjemmeholdet i front. Et indlæg fra Pascal Chimbonda blev headet ind foran mål af Dimitar Berbatov, hvor den bare 1,70 meter høje Defoe stod det helt rigtige sted til at heade bolden ind bag Oscar Ustari i Getafe-målet.

To minutter senere bragte Ruben de la Red balance i regnskabet, da han snittede et frispark fra Granero ind bag Radek Cerny i hjemmeholdets mål.

Getafes Manuel Tena snittede bolden i nettet til 1-1 på White Hart Lane (Foto: Leon Neal © Scanpix)

Både Tottenham og Getafe har fået en skrækkelig start på sæsonen i de hjemlige ligaer, men de to hold spillede bestemt ikke som bundhold torsdag aften. Især englænderne skabte chancer på stribe.

Derfor var det også noget imod spil og chancer, at Getafe fik scoret til 2-1 i midten af anden halvleg, hvor Tottenham ellers havde lagt et tungt pres på spanierne. Et indlæg fra David Cortes blev prikket ind i netmaskerne med hælen af Braulio.

Getafe var tvunget til skifte målmand Oscar Ustari ud i pausen og erstatte ham med argentinske Roberto Abbondanzieri. Selv om han normalt er førstevalg i Getafes mål var han usikker i flere situationer, og Getafe kunne for en gang skyld glæde sig over, at marginalerne var på deres side.Tottenham lagde et massivt pres på gæsterne i slutningen af kampen, men det lykkedes altså ikke at få udlignet.

Dermed er Laudrup og co. kommet særdeles godt fra start i UEFA Cup-gruppespillet, mens torsdagens kamp kan blive Martin Jols sidste som Tottenham-manager.

ExternalContent

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter