Gravesen præsenteret i Celtic

Den danske landsholdsspiller Thomas Gravesen trænede fredag for første gang sammen med sine nye holdkammerater i Celtic. Efter træningen blev danskeren så officielt præsenteret.

Thomas Gravesen blev fredag præsenteret på Celtic Park. (Foto: Alan Harvey)

Træning med sine nye holdkammerater og så den officielle præsentation på Celtic Park var opgaverne på Thomas Gravesens første arbejdsdag i Skotland.

Siden Gravesen underskrev kontrakten med de skotske mestre i sidste uge, har han været i den danske landsholdslejr, og derfor mødte han først i dag sine nye holdkammarater.

- Alene ud fra træningen i dag kan jeg se jeg har valgt rigtigt. Alle spillerne modtog mig med åbne arme, og det betyder rigtig meget for mig, sagde Gravesen på dagens pressemøde.

- Siden jeg var her for 10 dage siden, har jeg ikke kunne vente med at komme tilbage. Her er fantastisk, sagde han om sin nye arbejsplads.

Gravesen kan få debut for Celtic allerede i morgen, når Celtic møder Aberdeen på udebane. Den danske landsholdsspiller vil ligesom i Everton og Real Madrid spille med nummer 16 på ryggen. 

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk