Gravesen: Real har ikke brug for Lampard

Thomas Gravesen mener ikke, at der er brug for Chelseas Frank Lampard i Real Marid. - De spillere, der er her, stadig har meget at give, siger han.

Thomas Gravesen joker sammen med Roberto Carlos, Ivan Helguera og Michael Owen under træningen på Las Rozas. (Foto: Angel Diaz © Scanpix)

Thomas Gravesen mener ikke, at der er brug for Chelseas Frank Lampard i Real Marid.

- Lampard er en fantastisk spiller. Store spillere bliver altid nævnt i forbindelse med Real Madrid. Men jeg mener, at de spillere, der er her, stadig har meget at give. De har endnu ikke givet alt, de har i sig, siger Gravesen i et interview med spanske Radio Marca.

Avisen Marca skrev tidligere på ugen, at Lampard er den næste profil, som Real Madrid-ledelsen sætter kræfterne ind på at skaffe til klubben. Han vil i givet fald blive en kraftig konkurrent til Gravesen.

I fredagens interview kommer danskeren i øvrigt med en bredside til Valencia, der i hans optik ikke gav den fuld gas mod Barcelona i sidste weekend. Valencia tabte hjemme på Mestalla 0-2 til Barcã og fik dermed ikke sat en bremser for Barcelonas kurs mod den spanske titel.

- Valencia spillede ikke så godt, som de kan gøre. Vi havde håbet på mere, for da vi spillede på Mestalla var de et hårdt hold at spille mod. De spillede mere direkte fodbold - men da jeg så dem mod Barcelona, så de ikke ud til at være klar til så stor en kamp, siger Gravesen.

Valencia og Real Madrid spillede uafgjort 1-1 den 5. marts på Mestalla.

Thomas Gravesen med et godt greb i Ronaldo under tr?ningens p? Las Rozas. (Foto: Juan Martin © Scanpix)

Thomas Gravesen med et godt greb i Ronaldo under træningens på Las Rozas.

FacebookTwitter