Hobro-dokumentar: Se trænerens peptalk inden afgørende oprykningskamp

Onsdag aften sender DR1 første afsnit af tre om Hobro IK og deres oprykning til Superligaen.

- Bagsiden af medaljen ved at vinde så mange kampe er, at man kommer op på et niveau, man ikke er gearet til. Den kultur og den måde man er sammen på i klubben kommer under maksimalt pres.

Sådan lyder afslutningsreplikken fra skolelærer og sportschef i Hobro Jens Hammer, i første afsnit af en ny dokumentar om fodboldklubben Hobros oprykning til Superligaen og deres første tid i landets bedste række.

Netop i første afsnit, som bliver sendt i aften, følger DR den sidste tid i 1. Division, hvor Hobro sikrede sig oprykning.

Med bag kullisserne

På holdet spiller landmænd, skolelærere, studerende samt bankelever og på trods af, at de nu spiller i landets bedste række, så består det unikke fællesskab og foreningsånden i den lille klub.

Men hvad gør klubben, når superligamillionerne ruller ind, og der kommer penge imellem venner? Det viser DR i en dokumentar i tre afsnit, hvor vi er med i omklædningsrummet, til lønforhandlinger, til lukkede møder og de afgørende kampe.

Som en lille smagsprøve kan du i videoen herover se træner Jonas Dahl Andersens sidste peptalk i omklædningsrummet før 0-1 sejren over Brønshøj, der sikrede Hobro billetten til Superligaen.

Dokumentaren "Hobro - en liga for sig" i tre afsnit kan ses i aften onsdag på DR1 klokken 20.30 og de kommende to onsdage.

Facebook
Twitter