Indisk fodboldspiller dør af sin målfejring

En 23-årig indisk fodboldspiller er død, efter at han ville fejre sin scoring med saltomortaler.

Peter Biaksangzuala landede på hovedet, da han fejrede sin scoring i en lokal fodboldkamp i staten Mizoram (Foto: Mizoram PremierLeague)

En indisk fodboldspiller er død, efter at han fejlede totalt, da han ville fejre sin scoring med saltomortaler.

Det skriver nyhedsbureauet dpa, efter at avisen Times of India har bragt historien mandag.

Den 23-årige Peter Biaksangzuala landede på hovedet, da han fejrede sin scoring i en lokal fodboldkamp i staten Mizoram i sidste uge ved at slå en serie saltomortaler.

- Han forsøgte at lave Miroslav Kloses stunt, men timede det desværre forkert, siger en kilde til den lokale nyhedsportal Mizonews.net om den tyske fodboldstjerne Miroslav Kloses velkendte ene saltomortale efter sine scoringer i sine yngre dage.

I første omgang havde holdkammeraterne kastet sig over Peter Biaksangzuala for at juble med ham, inden de opdagede, at han var kommet til skade.

Den 23-årige fodboldspiller blev ført fra banen på en båre og indlagt på et hospital i byen Aizawl. Her døde han søndag, da lægernes forsøg på at operere rygsøjle slog fejl.

- Peter var en særdeles god og disciplineret fodboldspiller. Hans drøm var at spille i den bedste indiske liga, siger Lalnghinglova Hmar, der er leder af fodboldforbundet i Mizoram.

/ritzau/

FacebookTwitter