Jacobsens tænder skyld i knæproblemer

Lars Jacobsen har fået hevet fire visdomstænder ud i et håb om, at det kan få nogle af hans mange skadesproblemer til at forsvinder.

Lars Jacobsen har haft store problemer med skader siden skiftet til Nürnberg. (Foto: Asger Zangenberg © DR Sporten)

En tysk specialist mener at have fundet kuren, der kan få Lars Jacobsen tilbage på fodboldbanen: Han har fået fjernet fire visdomstænder i ét hug.

- Jeg håber sandelig, at det hjælper, for det er en ret smertefuld omgang. Jeg er helt vildt hævet i ansigtet. Jeg ligner elefantmanden, siger Lars Jacobsen til B.T.

Han har været plaget af skader, siden han sidste sommer skiftede til FC Nürnberg fra FCK.

- Der har været noget galt med kroppen længe. Jeg har haft hold i nakken tre-fire gange inden for det det sidste års tid. Jeg har samtidig næsten konstant følt stivhed i ryggen og i lysken. Specialisten mener, at det kan være visdomstænderne, der har trykket på nogle nerver og forårsaget ubalancen i kroppen, siger Lars Jacobsen til avisen.

I efteråret gennemgik han en operation for sportsbrok, og siden har han så døjet med smerter i knæet. I år var det planen, at han skulle på et kurophold i Sydtyskland for at få styr med sine ryg- og knæproblemer, men det er nu udsat, indtil det viser sig, om tandoperationen har givet bonus.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk