Jonas Dal bliver cheftræner hos superligabejler

Den tidligere Hobro- og Esbjerg-træner Jonas Dal bliver ny cheftræner i 1. divisionsklubben FC Fredericia.

(Foto: Torben Christensen /Scanpix © Foto: Henning Bagger / Scanpix)

Jonas Dal bliver FC Fredericias nye cheftræner per 1. juli 2018, hvor den tidligere Hobro- og Esbjerg-træner tiltræder på en toårig kontrakt.

- Vi er glade for at have fået Jonas Dal om bord i FC Fredericia, siger Fredericia-direktør Stig Pedersen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Det har været en længere proces, hvor vi har haft flere kvalificerede ansøgere til samtale, og på baggrund af de samtaler er valget faldet på Jonas.

Den nuværende cheftræner i 1. divisionsklubben FC Fredericia, Jesper Sørensen, forlader klubben til sommer, så direktøren har ledt efter en kompetent afløser.

Lige nu træner Jonas Dal Kjellerup IF, som ligger til oprykning i 2. division, hvilket har dannet grobund for valget af ham.

- Jonas har et stort kendskab til dansk fodbold, han er kendt for sin gode mandskabsbehandling. Derfor passer han rigtigt godt ind i FC Fredericia, mener Stig Pedersen.

FC Fredericia har igennem længere tid været i kontakt med Jonas Dal, og kendskabet til ham er derfor godt.

- Jonas ved godt, hvad han går ind til, han kender vores trup, han kender os, og vi kender ham. Vi forventer, at Jonas Dal kan bringe os op i Superligaen, fortæller Stig Pedersen.

Fredericia er lige nu placeret på sjettepladsen med 33 point efter 21 kampe.

Holdet har blot tre point op til Vendsyssel FF på tredjepladsen, der giver adgang til playoffkampe om oprykning til Superligaen.

/ritzau/

Facebook
Twitter