Kasper Hjulmand om svært europæisk returopgør: 'Vi kommer som store underdogs'

FC Nordsjælland har ryggen mod muren i returopgøret mod Partizan Beograd efter nederlaget i første kamp.

Torsdag aften gæster FC Nordsjælland Serbiske Partizan Beograd i kvalifikationen til Europa League. (Foto: Lars Møller © Scanpix)

Torsdag skal FC Nordsjælland i kamp mod Partizan Beograd i Serbien i returkampen i kvalifikationen til Europa League. I bagagen har holdet et 2-1 nederlag hjemme fra Right to Dream Park.

Det er derfor en svær opgave, som Kasper Hjulmands hold skal på, men han er stadig optimistisk.

- Vi kommer som store underdogs, og vi møder et godt hold, siger Kasper Hjulmand.

- Men vi har en tro på det, og vi tager ned og fyrer den af og tror på, at det kan lade sig gøre.

Nordsjælland tabte den første kamp på hjemmebane 1-2 og skal derfor til Beograd og jagte et resultat. Derfor skal Hjulmands tropper frem på banen og angribe, fortæller han.

- Jeg tror på, at vi kan tage ned og score mål. Vi skal helt klart forsøge at gøre noget fra starten. Vi skal forsøge at sætte os på kampen, uden bare at blæse fremad og åbne alt bagtil, for det er en lang kamp, siger Nordsjællands cheftræner.

Det var en svær første kamp, men Kasper Hjulmand tror, at FC Nordsjælland er blevet klogere på sin modstander og håber på at kunne drage fordel af at kende modstanderen.

- Den første kamp var svær, men vi er ikke skræmte. Vi fandt også nogle svar, som vi håber på, at vi kan drage nytte af, siger Kasper Hjulmand.

- De har nogle individualister, som er rigtig dygtige, men som hold kan vi spille hurtigere. Det skal vi udnytte.

Der er kampstart i Serbien klokken 20.30 torsdag, og kampen kan følges i LIGA på P3.

Facebook
Twitter