Kenneth Perez græd af glæde

For første gang i sine 13 sæsoner i hollandsk fodbold og i sin karriere i det hele taget har Kenneth Perez været med til at vinde mesterskabet.

Kenneth Perez jubler yderst til venstre, da anfører Blaise Nkufo løfter trofæet som tegn på, at Twente har vundet mesterskabet. (Foto: Eric Brinkhorst © Scanpix)

For første gang i sine 13 sæsoner i hollandsk fodbold og i sin karriere i det hele taget har Kenneth Perez været med til at vinde mesterskabet.

Den 35-årige midtbanespiller var derfor meget bevæget, da dommeren fløjtede sæsonens sidste kamp i Æresdivisionen af, og det stod klart, at FC Twente havde vundet klubbens - og hans - første mesterskab nogen sinde.

- Jeg synes, det er meget fortjent, at vi bliver mestre. Jeg synes virkelig holdet viser klasse ved at vinde sådan en kamp, hvor det er så spændende. Vi forsømte blot at gøre arbejdet færdigt i første halvleg, hvor vi ellers spillede virkelig godt, siger Kenneth Perez til den hollandske tv-station NOS.

Det startede i MVV - en mindre klub i Holland - hvor han kom til fra FC København i 1997, siden fulgte seks sæsoner i AZ Alkmaar, en sæson i Ajax Amsterdam, hvor PSV blev mester, så en halv sæson i PSV Eindhoven, hvor han forlod holdet til fordel for Ajax Amsterdam i vinterpausen, hvorefter PSV igen blev mester.

I 2008 skiftede han så til FC Twente, og med englænderen Steve McLaren som træner kom mesterskabet endelig i hus.

Facebook
Twitter