Knæskade stopper Allan Gaarde

Allan Gaarde stopper karrieren med øjeblikkelig virkning på grund af en knæskade.

Allan Gaarde stopper karrieren på grund af en knæskade. (Foto: Vejle Boldklub © Vejle Boldklub)

En knæskade har fået 35-årige Allan Gaarde til at indstille fodboldkarrieren. Han er blevet enig med sin klub Vejle om en ophævelse af kontrakten et år før tid.

- Jeg har valgt at stoppe karrieren, fordi der venter mig en rigtig lang genoptræning og der ikke er udsigt til, at jeg kommer tilbage på fodboldbanen. Jeg er meget ked af det både på egne og på VB's vegne over, at jeg ikke har mulighed for at fortsætte som fodboldspiller, siger Allan Gaarde.

I forbindelse med kontraktophævelsen udtaler ordførende direktør i VB Sport A/S Henrik Tønder:

- Det er med stor beklagelse, at vi er blevet enige med Allan Gaarde om at opsige hans kontrakt. Allan er desværre i en situation, hvor en alvorlig skade gør, at han ikke er i stand til at spille for Vejle Boldklub, og hvor udsigterne til, at han kommer tilbage på banen er lange. Derfor er vi blevet enige med Allan om at ophæve kontrakten. Allan Gaarde har været en stærk personlighed på og udenfor banen i Vejle Boldklub, og vi ønsker ham alt det bedste, siger Henrik Tønder. 

Allan Gaarde kom til Vejle Boldklub i januar 2009 fra norske Viking Stavanger og nåede at spille 26 kampe og score 7 mål for Vejle Boldklub. Han har tidligere optrådt for italienske Udinese og AaB.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk