Køge: Sådan er gamet

Køge Boldklub vil ikke græde over den spildte mælk til flere millioner kroner, som OB tjente på at videresælge målmanden Nenad Novakovic.

Et større millionbeløb havde skæppet godt i Køges klubkasse.

Køge Boldklub vil ikke græde over den spildte mælk til flere millioner kroner, som OB tjente på at videresælge målmanden Nenad Novakovic.

Ifølge B.T. havde Køge solgt den 24-årige serbiske målmand til OB for en halv million kroner, og kunne få uger senere se fynboerne sælge ham videre for 7,5 millioner kroner til den italienske Serie A-klub Reggina.

Køge Boldklub vil ikke ud med, hvad klubben fik for Novakovic, andet end at beløbet på en halv millioner kroner "slet ikke passer". Der er angiveligt tale om en større salgssum for målmanden, men tilbage står stadig, at klubben må se OB skumme fløden på Novakovic.

- Det er jo hele tiden en afvejning af, hvornår det er det rigtige tidspunkt at sælge? Ligesom på aktiemarkedet. Sådan er gamet, men selvfølgelig ville vi godt have haft en større del af kagen. Men vi vurderede, at det var det rigtige at sælge til OB, siger Køges direktør Jørn Rasmussen til DR Sporten.

OB kom med et attraktivt tilbud

Foruden OB var tre danske klubber ude med "følere" på Novakovic, som havde kontraktudløb med sjællænderne til sommer.

Men OB var, ifølge direktøren, den eneste klub, der kom med et seriøst bud. At det så var meget lavere end det, Reggina i sidste ende betalte fynboerne, skyldes til dels, at OB har et større netværk i Europa end 1. divisionsklubben.

- De penge havde betydet rigtig meget for os og en hvilken som helst anden 1. divisionsklub. Vi kunne godt have brugt de penge og sat dem ind på bankkontoen, og brugt dem, når vi på et senere tidspunkt måske kom i Superligaen, siger Jørn Rasmussen, som er travlt beskæftiget med overbygningsplaner med Herfølge.

Hvis de to klubber langt om længe skal indgå et samarbejde, så skal de have indsendt en ansøgning til DBU inden den 28. februar og inden da skal moderklubberne give deres besyv med på en generalforsamling.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:535a28f6a11f9d0dac26c85e

Facebook
Twitter