Kom med dit bud: Hvem ryger med i den sjove del af Superligaens slutspil?

Morten Hausborg giver sit bud på Superligastillingen inden slutspillet. Er det helt ude i hampen? Kom med dit bud her.

Gense DR Sportens og DR Pigekorets video fra foråret 2016, hvor en af hver af de 12 daværende Superligaklubber fik en slagsang fortolket af Pigekoret.

Superligaen er endelig tilbage! Det fejrer vi med et gensyn med DR Sportens og DR Pigekorets video fra foråret 2016, hvor en af hver af de 12 daværende Superligaklubber fik en slagsang fortolket af Pigekoret.

Samtidig vender Superligaen i år for første gang tilbage med den nye slutspilsstruktur. Og med blot fem runder tilbage, inden landets bedste række deles op i et mesterskabslutspil og et farligt spændende nedrykningsspil, spidser det til fra start.

De seks øverste klubber går videre til mesterskabsslutspillet, mens de otte nederste klubber fordeles på to grupper, hvor der skal spilles om at undgå de formentlig ret så nervepirrende playoff-kampe om overlevelse i ligaen.

DR Sportens Morten Hausborg giver herunder sit bud på, hvordan Superligaen ender inden slutspillet.

Du kan med en tommel op eller tommel ned samtidig selv komme med dit bud. Giv tommel op til de seks klubber, som du tror, ender i top seks, og giv tommel ned til de otte klubber, som du tror ender blandt de otte nederste.