Dansk ekstase efter æg: Vi spiller fandme godt!

De danske fodboldkvinder pryglede polen med hele 6-0 og er snublende tæt på EM i Holland.

Der var lagt op til en tæt og nervepirrende kamp, da de danske fodboldkvinder tirsdag aften på Viborg Stadion tog imod Polen i EM-kvalifikationsturneringen. Spænding blev der dog ikke noget af.

Danmark kørte Polen ud af banen og vandt hele 6-0.

- Vi spiller fandme godt! Vi arbejder som et hold. Målene er ikke noget, man kommer frem til på egen hånd, det er gode opspil. Det var en stor holdindsats. Det er virkelig dejligt, siger Julie Trustrup, der leverede en stor indsats på den defensive midtbaneplads og var med til at holde polakkerne væk fra chancer.

Altså lige bortset fra slutningen af kampen, hvor danskerne tog foden lidt af speederen.

- Det blev lidt rodet til sidst. Men hvad fanden..., siger Julie Trustrup, der var særdeles glad for den solide opbakning i Viborg, hvor 4611 tilskuere var mødt frem for at støtte de danske kvinder.

- Det var skønt at se, at der var så meget rødt og hvidt på lægterne. Det giver virkelig ekstra, at man kan høre dem. Stor ros til dem.

Meget tæt på EM

Danmark er nu sikret en playoff-kamp til EM, men kan meget vel kvalificere sig direkte.

De seks bedste toere på tværs af de otte kvalifikationsgrupper ryger direkte til EM. Her ser det godt ud for Danmark inden holdets sidste to kampe, hvor modstanderne er Moldova og Sverige.

- Nu er den jo ikke helt i hus endnu, men vi håber, siger Julie Trustrup.