Dansk landsholdsspiller skifter til Bayern München

Simone Boye har skrevet kontrakt med den tyske klub frem til sommeren 2022.

Simone Boye har spillet 55 landskampe for Danmark. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Det har været lidt tid undervejs, men mandag kunne Simone Boye endelig kalde sig Bayern München-spiller.

I løbet af efteråret har den danske landsholdsspiller været i kontakt med den sydtyske storklub, der har vist stor interessere for at tilknytte forsvarsspilleren.

Og den interesse har været mere end gengældt fra Simone Boye, der med skiftet får en af sine helt store drømme opfyldt.

Simone Boye har de seneste sæsoner spillet for svenske FC Rosengård. (Foto: Peter Cziborra © Scanpix)

- Jeg var rigtig glad, da Bayern i sin tid meldte sig på banen. Det har været en drøm for mig at komme til en stor klub i Tyskland, så det er jeg glad for og stolt over.

- Den tyske liga er en af de bedste i verden - hvis ikke den bedste - og som forsvarsspiller synes jeg, at det kunne være fedt at blive prøvet af på det niveau. Det er nogle af verdens bedste spillere, jeg skal stå overfor. Så jeg håber, at det kan løfte mit spil, siger Simone Boye.

Overvældende at se

Første dag på det nye job var mandag, hvor den 26-årige landsholdsspiller lynhurtigt fik et godt indtryk af omgivelserne i det sydtyske.

- Der er blevet lavet et nyt campus for et års tid siden, og faciliteterne er helt i top. Det var overvældende at se for første gang, og mine nye holdkammerater tog godt i mod mig, siger Simone Boye.

Den danske landsholdsspiller, der tidligere har spillet for Brøndby IF, kan dog godt vænne sig til synet. Kontrakten med den tyske storklub udløber først i 2022.

-Bayern satser på mig og ville gerne binde mig i længere tid, og det passede mig fint. Men tiden går også stærkt, synes jeg. Jeg tror i hvert fald på, at det er det rigtige sted for mig at være, siger Simone Boye.

FacebookTwitter