Formsvage Nadim før landskamp: 'Klasse forsvinder ikke bare'

Den danske stjerneangriber Nadia Nadim har haft en skuffende sæson, men hun vil bruge det som motivation i de kommende landskampe.

Nadia Nadim har spillet 79 kampe for det danske landshold. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017) (Foto: henning Bagger © Henning Bagger)

Nadia Nadim spillede en stor slutrunde, da Danmark i 2017 spillede sig i EM-finalen i fodbold. Men siden da har den farlige angrebsprofil haft en ustadig sæson, hvor hun på det seneste har manglet spilletid i sin engelske klub, Manchester City.

På fredag spiller hun og landsholdet en afgørende VM-kvalifikationskamp mod Ukraine, og det har påvirket Nadia Nadim, at blive fravalgt.

- Det har ikke været et fantastisk halvt år for mig. Og særligt de seneste fire måneder har ikke været, sådan som jeg gerne ville have dem. Sådan er det.Det går lidt op og ned i fodbold, siger hun.

Hun mener dog ikke at den manglende spilletid er ensbetydende med, at hun ikke har kvaliteten til at gøre en forskel på landsholdet.

- Klasse forsvinder ikke bare sådan her. Jeg håber ikke, at det påvirker mig. Lad os se efter de her kommende kampe, siger den selvsikre

Landstræneren tror på kvaliteten

Den danske landstræner for kvindelandsholdet, Lars Søndergaard, har også stadig tillid til at Nadia Nadim kan være med til at spille en afgørende rolle på landsholdet på trods af den manglende spilletid.

-Nadim har før vist, at hun er der, når hun skal være der. Til EM kom hun også i en lidt lignende tilstand, og her viste hun alligevel klassen, forklarer han.

Den rutinerede angriber prøver da også selv at bruge modgangen som en mulighed for at løfte sit spil.

- Nu er jeg anderledes end de fleste andre. Det har påvirket mig. Men jeg vil bruge det som motivation til at spille bedre, forklarer Nadia Nadim.

Facebook
Twitter