Frustrerede landsholdsspillere: DBU trækker tiden

Sanne Troelsgaard er på vegne af kvindelandsholdet langt fra tilfreds med den måde, DBU har håndteret forhandlingerne om en ny aftale med.

Sanne Troelsgaard (med ryggen til) er irriteret og frustreret over, at DBU ikke vil tilbage til forhandlingsbordet for at få en aftale på plads. (Foto: YVES HERMAN © Scanpix)

Der er fortsat ingen afklaring i sagen mellem DBU og de kvindelige landsholdsspillere, og i går tog DBU konsekvensen heraf og aflyste testkampen mod Holland, som skulle have fundet sted på et udsolgt stadion i Horsens fredag.

Aflysningen skete som resultat af, at spillerne har nægtet at møde op i landsholdslejren, før de har fået en forbedret aftale. Men forhandlingerne om en ny aftale er gået i stå, og det frustrerer spillerne, at der ikke er fundet en løsning.

- DBU har trukket tiden i forhandlingerne i ni måneder op til de her kampe. Nu trak de tiden hele mandag og hele tirsdag. Og nu kan vi læse i BT, at DBU åbenbart ikke mener, at det er relevant at mødes med os, fordi de venter på et svar fra UEFA. Mens tiden går, siger Sanne Troelsgaard, der har været med til forhandlingerne med DBU.

- Det er en hel uforståelig forklaring, som DBU kommer med. Det her drejer sig om en 4-årig aftale, som vi har kæmpet for at få DBU til forhandlingsbordet om i ni måneder. Kom nu DBU, drop nu det tidsudtræk.

Danmark spiller tirsdag den 19. september en yderst vigtig VM-kvalifikationskamp ude mod Ungarn.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve