Harder & Nadim side om side: Dansk superduo genforenes på landsholdet

Efter en lang pause er Nadia Nadim og Pernille Harder igen klar til at udgøre spydspidsen på det danske landshold sammen.

Det danske kvindelandshold er rig på profiler, der spiller rundt om i Europas store ligaer. Dog er der to navne, der skiller sig ud fra alle de andre på holdkortet, når de er med.

Pernille Harder og Nadia Nadim er ubestridt de største navne i den danske landsholdstrup, og nu står de igen side om side i landsholdslejren for første gang siden september sidste år.

Øverst i artiklen kan du se indslaget fra Sporten, hvor de to angrebskolleger fortæller om igen at skulle spille sammen på landsholdet.

Nadia Nadim har døjet med en skade, som hun efter behandling i sin amerikanske klub Portland Thorns nu er kommet sig over.

Derfor er hun klar til at udgøre den ene halvdel af den danske superduo, når landsholdet på tirsdag møder Finland i en testkamp på Slagelse Stadion.

Gensidig ros

Tilsammen har de tegnet sig for 14 mål i EM-kvalifikationen og været afgørende faktorer i Danmarks vellykkede rejse mod sommerens slutrunde i Holland.

- Det betyder meget, for alle ved, at Nadia er en vigtig del af vores hold, så det er rigtig godt, at hun er tilbage nu, siger Pernille Harder om udsigten til igen at skulle spille sammen med Nadia Nadim.

Begejstringen er gensidig, for Nadia Nadim nyder også at danne makkerpar med den blonde Wolfsburg-angriber, der allerede har tilspillet sig en fast plads på holdet i sin nye tyske klub.

- Hun scorer sindssygt mange mål – mange vigtige mål – og hun er en vigtig brik på holdet, siger Nadim om sin angrebsmakker.

Du kan se, om Harder og Nadim fortsætter målstimen på landsholdet, når DR3 på tirsdag viser kampen mod Finland fra klokken 18.45.

Facebook
Twitter