Harders eksekvering skaffer dansk sejr over Kina

Pernille Harders mål på straffespark efter en time var nok til at sikre en dansk sejr i den anden kamp ved Algarve Cup.

(ARKIV) Danmarks Pernille Harder scorede det eneste mål i eftermiddagens opgør i Algarve Cup mod Kina. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

I en meget lige kamp mod Kina lykkedes det for det danske kvindelandshold i fodbold at vinde 1-0 på et mål af anfører Pernille Harder efter en times spil.

Cecilie Sandvej tilkæmpede sig straffesparket, og der eksekverede Harder sikkert. Det var en god oplevelse for de danske kvinder ved Algarve Cup efter at have tabt den første kamp mod Norge 2-1 på grund af et mål i overtiden.

Algarve Cup er en træningsturnering i Portugal, som de fleste af de bedste lande i verden deltager i. Turneringen er specielt vigtig i år frem mod VM til sommer, hvor Danmark ikke er med.

Onsdag skal Danmark spille placeringskamp, men det er stadig ikke sikkert, hvem de skal møde, da der stadig mangler at blive spillet kampe i gruppespillet.

Landstræner Lars Søndergaard valgte at bruge kampen mod Kina til at give debut til Brøndbys Emilie Henriksen samt BSF-Ballerup-Skovlundes Amalie Thestrup. Begge havde faktisk en god mulighed for at score i deres debut.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter