KARAKTERER Danmark gik målamok mod Malta

DR Sportens kommentatorduo Arnela Muminovic og Henrik Liniger deler karakterer ud til de danske landsholdsspillere efter sejren over Malta.

Pernille Harder scorede sit 66. landsholdsmål, og hun er dermed den mest scorende nogensinde for Danmarks landshold. (Foto: Johnny Pedersen © Ritzau Scanpix)

Det danske landsholds åbnede VM-kvalifikationen med en sejr på 7-0 over Malta.

Dermed er Pernille Harder og co. kommet godt fra start i rejsen mod VM i New Zealand og Australien i 2023.

Seks forskellige målscorere stod for at sende Malta hjem fra Viborg med et solidt nederlag, og der var flere gode præstationer blandt de danske spillere.

DR Sportens kommentatorduo Arnela Muminovic og Henrik Liniger har delt karakterer ud til danskerne efter VM-kvalifikationskampen mod Malta. Dyk ned i dem her:

Kathrine Larsen: 4

Kathrine Larsen. (Foto: Bo Amstrup © Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)

- Mod en modstander som Malta kommer man ikke meget i aktion. Hun havde ingen redninger, men hun havde nogle satsninger. Én af dem var ved at koste et mål, hvis malteserne havde være lidt skarpere.

Katrine Veje: 4

Katrine Veje. (Foto: Johnny Pedersen © Ritzau Scanpix)

- Hun leverede en svag første halvleg og virkede til tider ukoncentreret. Hun havde mange pasningsfejl på farlige positioner, men blev bedre i anden halvleg.

Stine Ballisager: 7

Stine Ballisager Pedersen. (Foto: Henning Bagger © Ritzau Scanpix)

- Hun spillede en fin kamp og holdt godt sammen på den danske defensiv. Hun løste det, som hun skulle mod en svag modstander.

Rikke Sevecke: 10

Rikke Sevecke. (Foto: Henning Bagger © Ritzau Scanpix)

- Hun var sikker i defensiven, men krydrede indsatsen med godt spil i angrebsfasen, hvilket kastede et mål af sig i anden halvleg.

Nicoline Sørensen: 10

Nicoline Sørensen. (Foto: Henning Bagger © Ritzau Scanpix)

- Hun var med i næsten alt i første halvleg. Lykkedes med meget og var god i de direkte dueller og indlæggene. Burde næsten have skabt flere assists.

Sanne Troelsgaard: 7

Sanne Troelsgaard. (Foto: Henning Bagger © Ritzau Scanpix)

- Lidt op og ned for det var ikke en dominerende indsats, men hun scorer, og det vidner om den kvalitet og erfaring, som Sanne Troelsgaard har. Solid indsats og vigtigt, at hun åbner den danske scoringskonto.

Kathrine Kühl: 7

- Starter som lyn og torden i sin første start i en betydningsfuld kampe og turde spille farlige bolde op gennem banen. En rigtig god og godkendt præstation, hvilket lover godt for fremtiden.

Sofie Svava: 4

Sofie Svava. (Foto: Johnny Pedersen © Ritzau Scanpix)

- Den svageste danske spiller. Fik aldrig sat sig igennem i venstre side, og hverken indlæg eller kombinationerne lykkedes. God på hjørnespark og falder selvfølgelig ikke igennem på et hold, der vinder 7-0.

Stine Larsen: 10

Stine Larsen. (Foto: Johnny Pedersen © Ritzau Scanpix)

- Hold op, hun arbejder. Stine Larsen var overalt på banen og arbejdede stenhårdt. Hun gik efter alle bolde, scorede et mål og hun lagde op til en scoring. Ikke alt lykkedes, men hun var synlig hele vejen igennem.

Signe Bruun: 10

Signe Bruun. (Foto: Bo Amstrup © Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)

- Lignede hendes længe ventede gennembrud på landsholdet. Hun scorede to flotte mål og var uendeligt tæt på et hattrick.

Pernille Harder: 7

Pernille Harder. (Foto: Johnny Pedersen © Ritzau Scanpix)

- Pernille Harder sætter en helt fantastisk rekord som 28-årig. Men hun havde det svært generelt, fordi modstanderne havde stor opmærksomhed på hende. Viser klassen i glimt.

Janni Thomsen: 4

Janni Thomsen. (Foto: Johnny Pedersen © Ritzau Scanpix)

- Hun forsøgte en del i løbet af kampen, men ikke meget lykkedes for forsvarsspilleren. Hun sluttede dog med at kreere en assist ved Sara Thriges mål.

Sara Thrige: 10

Sara Thrige. (Foto: Johnny Pedersen © Ritzau Scanpix)

- Hun bridrog med et super indhop på venstre wingback og var farlig fra første minut. Fik scoret sit første landskampsmål og viste, at hun banker på til en startplads.

Sofie Junge: 7

Sofie Junge. (Foto: Henning Bagger © Ritzau Scanpix)

- Viste stor rutine, da hun kommer ind i anden halvleg. Midtbanespillere indtog sin vanlige plads på holdet med fuld overbevisning.

Emma Snerle: 4

Emma Snerle. (Foto: Henning Bagger © Ritzau Scanpix)

- Den unge angriber kom ind og deltog fint i spillet, men uden at gøre sig synderligt bemærket.

Mille Gejl: 7

Mille Gejl. (Foto: Johnny Pedersen © Ritzau Scanpix)

- Det var dejligt at se hende tilbage på landsholdet efter to år med mange skader. Det gav løfter om, at hun hurtigt finder tilbage til sit gamle niveau.

Lars Søndergaard: 10

Lars Søndergaard. (Foto: Johnny Pedersen © Ritzau Scanpix)

- Hans hold vandt 7-0, og taktikken fungerede fint. Justeringerne i pausen lykkedes i forhold til at skabe flere chancer i åbent spil. En meget vellykket start på VM-kvalifikationen.

Facebook
Twitter