KARAKTERER De danske spillere kæmpede forgæves mod England

Henrik Liniger og Arnela Muminovic uddeler karakterer efter nederlaget.

Sofie Junge havde svært ved at holde kadencen mod England.

De gjorde, hvad de kunne, men det var ikke nok. De danske landsholdskvinder løb ind i et 2-0-nederlag i testkampen mod et stærkt engelsk hold. DR Sportens fodboldkommentatorer Henrik Liniger og Arnela Muminovic har vurderet de danske spilleres indsats.

1

Katrine Abel – 7

Spillede sig voldsomt op i forhold til kampen mod Frankrig. Stabile indgreb og udstrålede sikkerhed. Chanceløs ved scoringerne. En mere end godkendt præstation.

2

Rikke Sevecke – 4

Ikke den mest iøjnefaldende kamp af Sevecke, især kom der ikke meget offensivt fra hende. Passede dog sine defensive pligter, på nær ved 1-0 scoringen, hvor Nikita Parris slap væk fra hende.

3

Stine Ballisager – 7

Stine Ballisager var solid i midterforsvaret (Arkivfoto) (Foto: Vincent kessler © Scanpix)

Flot kamp af den danske midterforsvarer, som for anden gang i træk leverede en stabil indsats. Stærk i nærkampe, man mangler stadig lidt i i boldomgangen. Har vist sig som et sikkert valg for Lars Søndergaard i forsvareret.

4

Janni Arnth – 7

Virkede overraskende usikker i et par situationer i første halvleg, men spillede sig hurtigt op på sit normale, sikre niveau.

5

Sofie Svava – 10

Sikken en kamp af Svava, som fik sin første start i en landskamp mod en modstander af denne kaliber. Sikker defensiv og med masser af offensiv gåpåmod og ideer. Var kvinden bag Danmarks første store chance.

6

Pernille Harder – 10

Pernille Harder var som så ofte før Danmarks stærkeste offensive kort (Arkivfoto) (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Fremragende første halvjeg, hvor den danske anfører var banens altdominerende spiller. Tæt på at score et flot frisparksmål efter pausen.

7

Sofie Junge – 4

Flere gode momenter i første halvleg, men havde for mange farlige boldtab efter pausen. Virkede som om hun løb tør for kræfter undervejs.

8

Sanne Troelsgaard – 4

En lidt anonym indsats fra Troelsgaard, som passede sine pligter på midtbanen, men så var der heller ikke overskud til så meget mere. En stor afbrænder trækker ned.

9

Nicoline Sørensen – 4

Pågående og med fine indlæg fra den danske højrekant. Havde nogle gode skudmuligheder, som hun ikke fik udnyttet, og de missede muligheder trækker ned.

10

Emma Snerle – 7

(Foto: Ed Sykes)

Endnu en af de helt unge og nye spillere på Lars Søndergaards hold, som greb chancen. Spillede en lidt uvant plads som venstre kant, men kan være fuldt tilfreds med sin præstation. Tidligt udskiftet efter en voldsom duel.

11

Signe Bruun – 4

Fik bolden i mål, men scoringen blev korrekt underkendt for hands. Fik ikke vist så meget, som hun kunne have ønsket, nu hvor hun fik chancen i Nadia Nadims fravær.

12

Mille Gejl – 2

Kastet ind i kampen før pausen efter Emma Snerles skade. Havde svært ved at finde fodfæste i opgøret og fik aldrig markeret sig for alvor.

13

Rikke Marie Madsen – 4

Fuld af opportunisme og løbevillighed, og hun fik til tider skabt uro i Englands defensiv.

14

Lars Søndergaard – 7

(Foto: Ed Sykes)

Havde sat sine spillere fint op til kampen og satsningen på ungdommen med Svava og Snerle på venstrekanten var meget vellykket. Han må snart – ligesom resten af holdet – have lyst til at se Danmark score mål og vinde kampe igen.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter