KARAKTERER Harder viste igen verdensklasse

Anfører Pernille Harder strålede endnu en gang for Danmark.

Testkamp på Slagelse Stadion mellem Danmark-Finland. Danmarks Pernille Harder og Finlands Ria Öling. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2017) (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Det blev til en sikker dansk sejr over Finland i EM-testkampen i Slagelse. 5-0 lød den danske sejr på, men det var mod et temmelig svagt finsk hold. Det afspejler sig også i karaktererne, som trods storsejren ikke er helt oppe at ringe.

Stina Lykke 4

Den danske målvogter blev ikke sat på mange opgaver, men tog sig af det der var – på nær det finske mål, der fejlagtigt blev dømt offside.

Theresa Nielsen 7

En stort sen ren offensiv kamp for højrebacken, der efter en anonym første halvleg fik løftet sit spil efter pausen. Glimrende oplæg til 5-0 målet.

Janni Arnth 4

Stabil kamp af midterforsvareren, som dog må tage sin del af ansvaret for at de ellers svage finner trods alt kom til at par åbne chancer.

Simone Boye 7

Blandet kamp af midterforsvareren, men flere gode offensive tiltag tæller op. Brændte dog en 100 % hovedstødschance i 2. halvleg.

Line Røddik 4

Anonym kamp af Røddik, som ikke lavede nævneværdige fejl, men som heller ikke viste sine normale kvaliteter frem.

Nanna Christiansen 7

Svær opgave på sin nye position på den defensive midtbane, men lykkedes med det meste. Løftede sit spil efter pausen, hvor hun fik mere støtte.

Sanne Troelsgaard 7

Rigtig god første halvleg, krydret med et brag af en afslutning på 2-0 målet. Forsvandt mere ud af billedet efter pausen.

Pernille Harder 10

Igen kampens bedste dansker, i en kamp hvor hun gang på gang viste sine store tekniske kvaliteter. Åbnede målscoringen og var centimeter fra at bliver dobbelt målscorer med sit frispark på stolpen.

Katrine Veje 7

Rigtig fin kamp af Katrine Veje som flot udnyttede den gode plads, hun fik i det finske forsvar. Fornem assist til 2-0 målet, men mangler selv at komme til kvalificerede afslutninger mod en modstander som denne.

Nadia Nadim 7

Fint comeback efter den lange skadespause. Var åbenlyst glad for at være tilbage på landsholdet det var rent uheld, at hun ikke fik scoret. Er dog et stykke fra den optimale kampform.

Stine Larsen 7

Scorede to gange og viste dermed sit værd for holdet. Ihærdig i sine løb uden bold, hvor hun skaber plads til andre, men kom altså også selv til afslutninger.

Line S. Jensen 4

Fik anden halvleg til at vise sig frem. Markerede sig fint, men overbeviste ikke helt om, at hun er løsningen på den defensive midtbane.

Cecilie Sandvej – 4

Indskiftet for Line Røddik og viste sig som en fornuftig erstatning.

Nicoline Sørensen 4

Udmærket indskiftning af unge Sørensen som dog med lidt mere rutine havde valgt at skyde selv på en helt åben chance.

Maja Kildemoes – UB

For lidt spilletid til bedømmelse.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter