Landsholdsspiller skifter til Manchester City : Slut med stress og dårlig samvittighed

Mie Leth Jans forlader Brøndby og tiltræder hos Manchester City, der nåede semifinalen i Champions League.

Mie Leth Jans skal efter sommerferien spille for Manchester City. (Foto: © © Uffe Weng, Scanpix)

Fodboldspilleren Mie Leth Jans forlader Brøndby og skifter til Manchester City.

Den 23-årige landsholdsspiller skifter dermed en tilværelse som deltidsprofessionel og studerende ud med et liv som fuldtidsprofessionel i den engelske storklub.

- Det er kæmpe stort. Det er en drøm der går i opfyldes. Det kan forhåbentligt være med til at gøre mig til en endnu bedre fodboldspiller, lyder det fra Mie Leth Jans i landsholdslejren i Brøndby.

Forsvarsspilleren har tidligere haft svært ved at få enderne til at gå op og det har, når presset har været størst, resulteret i angsttilstande.

- Fremover kan jeg fokusere 100% procent på fodbolden, og jeg kan nu lade op uden at skulle have dårlig samvittighed over, at jeg ikke får lavet mine lektier eller forsømmer min studiegruppe.

- Jeg har døjet meget med at have travlt. Det har været et rigtig stort problem og jeg har døjet med panikangst i forbindelse med stress, så jeg ikke har været i stand til at lave ret meget, fortsætter Mie Leth Jans.

En klub på vej frem

Med skiftet til Manchester City kommer Brøndby-spilleren fremover til at repræsentere en af verdens største klubber, og de engelske mestre fra 2016 nåede i år helt frem til semifinalen i Champions League efter at have besejret både Brøndby og Fortuna Hjørring i turneringen.

- Det er et kæmpe spring. Det er en stor klub, men de er stadig på vej frem og det tror jeg godt, at vil kunne bidrage til, slutter Mie Leth Jans

Mie Leth Jans har spillet 18 i rødt og hvidt og forbereder sig i øjeblikket sammen med resten af landsholdstruppen EM i Holland i næste måned.