Landstræner efter dansk dominans: 'Vi skal bruge for mange chancer'

Lars Søndergaard var tilfreds med de nye indhop i startopstillingen, men savnede skarphed foran mål.

De danske fodboldkvinder kunne tirsdag aften tilføje tre point på kontoen efter 2-0-sejren i EM-kvalifikationskampen mod Georgien. Danskerne har dermed maksimumpoint i puljen efter opgøret, og fører nu gruppe B med 12 point efter fire kampe.

Det ser på papiret godt ud for danskerne, men landstræner Lars Søndergaard var dog ikke helt tilfreds efter opgøret.

- Jeg ville gerne have vundet meget mere. Jeg synes, at vi skal bruge lidt for mange chancer til at score to mål. Vi kunne sagtens have vundet denne kamp med 5 eller 6-0. Vi mangler lige det sidste spark ind over stregen, uddyber Lars Søndergaard og fortsætter.

- Jeg er tilfreds med, at vi næsten holder dem fra tilløb til chancer, og at vi lægger det pres, vi gør. I den sidste tredjedel kunne vi godt være en smule skarpere.

Se højdepunkterne fra Danmarks sejr over Georgien:

Det handler ifølge landstræneren om holdets selvforståelse.

- Vi vil gerne score mål og spille underholdende fodbold. Det er lidt mere underholdende, selvom chancerne er der, at der også kommer mål ud af dem. Det er altid vigtigt for selvtilliden, at der er så mange, der kommer på scoringslisten, som overhovedet muligt.

Landstræneren var også tilfreds med de nye indhop i startopstillingen, der ifølge Søndergaard er med til at vise den store bredde i truppen.

- Det er dejligt, at vi kan lave så mange udskiftninger og så kunne cruise sådan en sejr hjem. Jeg synes, det ser fornuftigt ud.

Danmark spiller sin næste kamp i EM-kvalifikationen mod Georgien den 12. november klokken 18.00.

Facebook
Twitter
Emner: