Lillesøster Eriksen: Hjemme ved os handler det ikke kun om Christian

Louise Eriksen, der er lillesøster til Tottenham-profilen Christian Eriksen, kan tirsdag spille sin første landskamp.

Christian Eriksen er ikke bare en af Premier Leagues helt store profiler, hyldet og beundret af fans af klubben Tottenham, han er også storebror. Storebror til en søster, der som ham selv også har drevet fodboldkarrieren vidt. Faktisk så vidt, at de nu begge to kan skrive landsholdsspillere på deres CV.

Og i forældrenes hjem i Middelfart bliver der ikke gjort forskel på de to. Dér er det lige meget, om holdkammeraterne hedder Harry Kane eller Lotte Troelsgaard.

- Det er meget specielt for mig at vise, at jeg også har brugt meget tid på det, og at det ikke kun er min storebror, der er meget i fokus, det handler ligeså meget om mig hjemme ved os, siger 21-årige Louise Eriksen, der for første gang er udtaget til landsholdet, som spiller en testkamp på tirsdag mod Finland.

Holder fodbold lidt på afstand

Med to børn hvis fodboldkarriere er stødt opadgående, ville det vel ikke undre nogen, hvis spillet med den lille runde udgjorde en stor del af samtalerne hos Familien Eriksen. Sådan forholdet det sig bare ikke.

- Jeg tror ikke, vi generelt snakker særligt meget sammen, det er mere bare hygge-familieagtigt. Og så prøver vi at holde fodbold lidt på afstand, siger Louise Eriksen, der til daglig spiller i KoldingQ, hvor hun er forsvarsspiller.

Du kan se, om Louise Eriksen får sin debut for landsholdet på tirsdag, når DR3 viser kampen mellem Danmark og Finland fra kl. 18.45.

Facebook
Twitter