Nadia Nadim: Var jeg blondine, havde jeg fået flere straffespark

Nadim Nadim er sikker på, at hun havde fået flere straffespark, hvis hun ikke havde så meget attitude.

Nadia Nadim spiller i Portland Thorns i USA. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Nadia Nadim vil vinde. Og det er for enhver pris.

Den danske landsholdsangriber scorer til tider i stimer, men går det ikke hendes vej inde på banen, så kan temperamentet få frit løb.

- Jeg bliver oftest ret hidsig. Jeg kan blive rigtig hidsig, når jeg føler, at dommeren er lidt imod mig. Jeg har oplevet mange gange, at de ikke dømmer, som de skal, fordi det er mig, tingene bliver begået imod. Der er rigtig mange gange, hvor jeg ikke får frispark eller straffespark, selvom det er der.

- Det er fordi, jeg er den type, jeg er. Hvis jeg bare havde været en blondine, så havde jeg nok fået alle de straffespark, siger hun.

Vindermentaliteten kan være et problem

Selvom Nadia Nadim altid kæmper til det sidste, så kan hendes spil også give nogle problemer for det danske landshold.

- Nadia er en éner. Derfor kan Nadia godt være en håndfuld at have med på et hold, fordi hun kan vinde kampe for det hold, hun spiller på, men hun kan også tabe kampe for det hold, hun spiller på, fortæller den danske landstræner, Nils Nielsen.

Det ændrer dog ikke på, at Nadia Nadim må betegnes som et af landstrænerens klare førstevalg i det danske angreb.

Nadim har spillet to tredjedele af alle landskampe, siden Nils Nielsen tiltrådte posten som landstræner tilbage i efteråret 2013.

Hele serien ’Nadia Nadim Angriber’ har forpremiere på dr.dk den 30. maj. Serien sendes fire tirsdage, første gang den 7. juni klokken 21.00 på DR3.

FacebookTwitter