Nadim reddede dagen: 'Jeg var elendig!'

Nadia Nadim var ovenud lykkelig over resultatet af en elendig dansk præstation mod Kroatien.

Dramaet fejlede absolut ingenting, da det danske kvindelandshold hjemme i Viborg spillede 1-1 mod Kroatien i kvalifikationen til VM.

Til gengæld var spillet langt fra tilfredsstillende og katastrofen lurede helt ind i overtiden, indtil angriberen Nadia Nadim dukkede op og udlignede til 1-1.

- Det er så vigtigt. Det er nok et af de vigtigste mål i min karriere. Jeg ved godt, at vi spiller elendigt - inklusiv mig selv. Vi skaber mange chancer, men er ikke skarpe nok. Jeg er så glad for, at vi fik det ene point der. Det havde været helt, helt skidt, hvis vi ikke havde scoret til 1-1, siger Nadia Nadim, der har ganske ret.

Andre boller skal på suppen

Havde danskerne ikke udlignet, så var en sejr på fire mål over Sverige på tirsdag påkrævet i jagten på en direkte billet til VM. I stedet skal Nadim og kompagni nu 'bare' vinde.

Det kræver dog spil af en helt anden kvalitet end mod kroaterne.

- De stod kompakt og gjorde det ærligt talt okay. De havde den ene chance og så scorede de. Sådan er fodbold. Jeg er bare glad for, at vi fik det ene point - og så er jeg der, når det gælder, siger Nadim, der naturligvis er lykkelig over, at de nu selv kan afgøre det på den udsolgte hjemmebane i Viborg.

- Det er fedt, at vi har den mulighed nu. Det er stadig vores egne hænder. Vi kan afgøre det på hjemmebane.