Overrasket Harder: Det er noget, jeg har drømt om

Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da Pernille Harder fredag aften blev kåret som MVP i Sverige.

Pernille Harder er blevet kåret til MVP i den svenske kvindeliga. (Foto: claus fisker © Scanpix)

Hun forstod egentlig ikke, hvad det hele gik ud på fredag eftermiddag.

Her var juryen bag kåringen som årets MVP – den mest værdifulde spiller - i svensk kvindefodbold nemlig dukket op på Linköpings trænings anlæg, men den danske angriber Pernille Harder var lidt forvirret. Det gik dog til sidst op for hende, at det var hende, der skulle hædres

- De kom ud til en træning og overraskede mig med den her pris. Jeg var helt væk, og jeg forstod faktisk ikke rigtig, hvad det var, jeg havde vundet, siger Pernille Harder.

Vil vinde større priser

Heldigvis fik hun hurtigt fatningen tilbage, og kunne glæde sig over den store hæder.

- Det er helt vildt. Det er noget jeg har drømt om at vinde, siden jeg kom til Sverige, det har ligesom været et mål for mig, at skulle vinde den her pris. Så det er rigtig stort, at jeg gør det nu, og det er jeg super glad for.

Prisen kommer efter en sæson, hvor 22-årige Pernille og Linköping godt nok kun blev nummer fire i ligaen, men den danske landsholdsangriber har bombet 17 mål ind og bidraget enormt til placeringen. Nu satser hun på at prisen kan være med til at give hende et boost, så hun i fremtiden bliver endnu bedre.

- Man vil jo hele tiden blive bedre og bedre, og det her viser jo bare, at det man træner for, det giver resultater. Så det her giver bare end mere motivation til at skulle vinde endnu større priser en gang.