Pernille Harder hædres for tredje gang i år

Den danske angriber bliver også hyldet af sine med- og modspillere.

Pernille Harder og Zlatan Ibrahimovic blev for nylig hyldet som årets dame- og herrerangriber ved Fotbollsgalan 2015. Nu hædres hun som årets spiller i Damallsvenskan. (Foto: 10300 Maja Suslin/TT © Scanpix)

Pernille Harder har i år været i en klasse for sig selv. Det sætter hendes med- og modspillere en streg under ved at tildele hende den tredje hæderspris dette efterår.

Medlemmerne af den svenske spillerforening har nemlig kåret Pernille Harder til Årets Spiller i Damallsvenskan. Derudover er hun naturligvis også en del af årets hold ifølge spillerforeningen.

Foruden det er hun allerede kåret til den mest værdifulde spiller (MVP) og årets angriber af det svenske fodboldforbund.

Pernille Harder og Linköpings blev nummer fire i årets Damallsvenskan, mens 17 mål i 22 kampe rakte til en andenplads på topscorerlisten.

Harder har nu kun én kamp tilbage i år. Det er næste uges EM-kvalifikationskamp med landsholdet, der på udebane møder Slovakiet. Kampen kan følges direkte på DR3 og P3 torsdag den 26. november fra klokken 18:45.

Eneste dansker på årets hold

Pernille Harder har spillet i Linköpings i tre sæsoner. Her spiller hun blandt andre sammen med de danske landsholdsspillere Mariann Gajhede og Janni Arnth, mens vi også har danskere i mesterklubben Rosengaard. Her spiller landsholdsanfører Line Røddik og Sofie Junge, mens venstrekanten Johanna Rasmussen og målmand Cecilie Kramer spiller i henholdsvis Kristianstads og Vittsjö.

Dog er Pernille Harder den eneste dansker på årets hold ifølge den svenske spillerforening:

Målmand

Jennifer Falk, Mallbackens IF

Forsvar

Alexandra Riley, FC Rosengård

Magdalena Ericsson, Linköpings FC

Hanna Glas, Umeå IK

Faith Ikidi, Piteå IF

Midtbane

Ramona Bachmann, FC Rosengård

Marta Vieira da Silva, FC Rosengård

Claudia Neto, Linköpings FC

Lieke Martens, Kopparbergs Göteborg FC.

Angreb

Pernille Harder, Linköpings FC

Gaëlle Enganamouit, Eskilstuna United

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter