Pernille Harder på scenen med Zlatan

Den danske angriber vinder priser på stribe i Sverige i øjeblikket

Pernille Harder vandt mandag aften prisen for årets bedste kvindelige angriber i svensk fodbold (Foto: SCANPIX © Scanpix)

Pernille Harder er i en klasse for sig selv i det danske angreb. Det samme er Zlatan Ibrahimovic hos Sverige. Mandag aften måtte de to dele rampelyset ved Fodboldgallaen i Sverige, da årets bedste kvindelige og mandlige angriber i Sverige skulle kåres.

Og her blev Harder altså hædret som den bedste angriber i svensk kvindefodbold, og det er fuld fortjent efter en sæson, hvor den 22-årige dansker har scoret hele 17 mål for sin svenske klub Linköpings FC.

- Jeg har et fantastisk hold og nogle fantastiske trænere, som jeg vil takke, og så har jeg bare haft masser af selvtillid, og spillet har flydt, sagde Pernille Harder på scenen til showet, hvor hun stod ved siden af Ibrahimovic.

https://www.facebook.com/LinkopingsFC/photos/a.403705650841.178695.251842910841/10153703329900842/?type=3

Tror på Danmark når EM

I sammen ombæring fik hun da også lige nævnt – i et stort lokale fyldt med svenskere, vel at mærke – at hun tror på, herrelandsholdet i samlet slår Sverige og spiller sig videre til EM i Frankrig i 2016.

For få dage siden blev Pernille Harder også kåret som årets MVP – den mest værdifulde spiller – i svensk kvindefodbold.

Zlatan Ibrahimovic blev mandag aften kåret som årets bedste mandlige angriber i svensk fodbold.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter