Pernille Harder tysk mester for tredje gang i træk

Landsholdets anfører sikrede sig i dag det tyske mesterskab med Wolfsburg.

Pernille Harder er tysk mester anno 2019. (Foto: Fabian Bimmer © Scanpix)

Pernille Harder bliver ved med at samle på titler i sin tyske klub Wolfsburg.

I sidste uge kunne den danske fodboldstjerne fejre pokaltitlen sammen med sin klub, da Wolfsburg vandt 1-0 over Freiburg.

Og i dag havde Harder og hendes holdkammerater mulighed for at sikre sig det tyske mesterskab på udebane mod Hoffenheim.

Det krævede en sejr og tre point til duksene i Bundesligaen - og den mission lykkedes, da Pia-Sophie Wolter blev matchvinder med sin scoring efter 42 minutters spil.

Bayern München kan ikke længere nå Wolfsburg på førstepladsen, og dermed kan Pernille Harder glæde sig over sit tredje tyske mesterskab i træk - og også den tredje 'The Double' i træk, da Wolfsburg også har været suveræne i pokalturneringen de seneste sæsoner.

17 mål i denne sæson

På det personlige plan har Harder indtil videre scoret 17 mål i Bundesligaen denne sæson, og hun har mulighed for at øge det antal næste søndag, hvor Wolfsburg møder Turbine Potsdam i sæsonens sidste kamp.

Pernile Harder er dermed den seneste danske kvindelige fodboldspiller i rækken, der kan glæde sig over et nationalt mesterskab.

I sidste uge kunne Sofie Junge fejre italiensk guld i Serie A med topholdet Juventus, mens Katrine Veje og Janni Arnth sikrede sig det engelske mesterskab med Arsenal.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter