’Røvringe’ og ’så dårligt’: De danske kvinder er flove over sig selv efter lussing

Frankrig vandt overbevisende 4-0 mod det danske kvindelandshold i en testkamp, hvor danskerne lavede mange fejl.

Sanne Troelsgaard mener ikke, at det danske landshold kan være dets indsats bekendt. (Foto: Patrick Hertzog © Scanpix)

Mens det danske landshold først skal spille en afgørende kamp, når EM-kvalifikationen går i gang til efteråret, har modstanderen her til aften, Frankrig, noget langt større at se frem til lige om lidt.

Franskmændene er nemlig værter for verdensmesterskaberne i fodbold denne sommer, og det var tydeligt, at de to hold i testkampen var vidt forskellige steder i deres forberedelser til de kommende opgaver.

I det danske spil sneg der sig en del fejl ind, og det udnyttede franskmændene gang på gang. Frankrig slog Danmark 4-0, og efter kampen var de danske spillere nærmest pinligt berørt over deres egen præstation.

- Det er røvringe. Det er så dårligt spillet. Det er et stærkt hold, men vi gør det også nemt for dem, siger Nadia Nadim.

Det danske landshold lukkede tre mål ind efter pausen og tabte 4-0 til Frankrig. (Foto: Vincent kessler © Scanpix)

- Jeg savner, at vi er mere kontante i begge felter. Når der går fire mål ind, så er det bare ikke godt nok på det her niveau.

'Kan ikke være det bekendt'

Danskerne gik til pause bagud 1-0, men i anden halvleg kollapsede Lars Søndergaards mandskab og lukkede tre mål ind. Nederlaget var landsholdets sjette i de seneste ni kampe.

- Det er helt vanvittigt. Vi spiller en fornuftig første halvleg, men derefter kan vi ikke være det bekendt, siger Sanne Troelsgaard og tilføjer:

- Når man taber gang på gang, så er det ved at være træls at spille landskamp. Men vi må ikke gå ned på det her, vi skal hjem og have arbejdshandskerne på.

Næste opgave for de danske kvinder bliver endnu en testkamp, når holdet gæster England den 25. maj.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk