Sofie Junge skifter til Juventus

Midtbanespilleren Sofie Junge Pedersen skifter fra svenske Vittsjö til italienske Juventus

Sofie Junge Pedersen skifter fra årskiftet til italienske Juventus. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Det blev kun til knap seks måneder og 11 kampe i svenske Vittsjö for 26-årige Sofie Junge Pedersen. I dag blev hun præsenteret som ny spiller hos de italienske mestre fra Juventus.

Kontrakten løber i et halvt år.

Den danske landsholdsspiller har 47 kampe i rødt og hvidt på CV’et. Hun har udover svenske Vittsjø også spillet i spanske Levante, svenske FC Rosengård og Fortuna Hjørring i den danske liga.

Sofie Junge var for første gang nede at besøge klubben for en uge siden, og derfra var det ikke svært at tage beslutningen om at skifte til et mildere klima end det svenske.

- Juventus har et professionelt setup, som jeg bare skulle være en del af. De er et tophold med otte italienske landsholdsspillere, så jeg er ikke i tvivl om, at det bliver et godt sted for mig at udvikle mig.

- Der er syv folk omkring holdet til hver træning, så jeg kunne hurtigt mærke, at det er et meget seriøst, siger Sofie Junge.

At kontrakten ikke løber længere end til sommer er ikke noget, som har spillet ind på Sofie Junges beslutning om at skifte.

- Det passer mig fint, at kontrakten kun er til sommer. Så kan jeg se, hvad det hele er for noget, og hvis vi begge er interesserede, så kan kontrakten forlænges. Men jeg vil også gerne lige se, hvordan jeg har det med landet og ligaen, så det glæder jeg mig helt vildt til.

Sofie Junge har første træning i Juventus den 2. januar. Hun var en del af det landshold, der i 2017 vandt EM-sølv i Holland.

Facebook
Twitter