Sygdom har bremset Nadim i Manchester City

Den danske angriber har været ude af holdet som følge af lungebetændelse.

Nadia Nadim har døjet med sygdom, og det har kostet spilletid i Manchester City. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Det startede egentlig godt for Nadia Nadim, der i vinter skiftede fra amerikanske Portland Thorns til storklubben Manchester City i England. Den danske landsholdsangriber vist hurtigt sin målnæse, men på det seneste har hun været ude af holdet.

Det er der dog en god forklaring på. Nadim har nemlig døjet med sygdom, siden hun vendte hjem fra Portugal, hvor hun var til Algarve Cup med landsholdet.

- Starten har været rigtig god, men de sidste par kampe, efter jeg er kommet hjem fra Algarve, har jeg været syg. Jeg har ikke været helt på toppen. Jeg har haft lungebetændelse. Hende den anden, der har spillet de to sidste kampe, har gjort det rigtig godt. Jeg kom dog ind sidste gang, så jeg tror måske, jeg får min plads tilbage, næste gang vi spiller, siger Nadia Nadim til DR.

Med skiftet til Manchester City er Nadia Nadim trådt ind på den helt store scene i klubfodbold, og hun nyder i høj grad succesen i den engelske klub.

- Jeg elsker at være i Manchester. Vi spiller fodbold af høj kvalitet, træningen er god, og man bliver virkelig opvartet. Til gengæld er vejret gråt og kedeligt, så det er lidt både og derovre. Men vi vinder jo kampe. Vi er i semifinalen i Champions League og FA Cup’en, og vi ligger lige bag Chelsea i ligaen med en kamp til gode, siger hun.

Nadia Nadim, der igen er helt frisk efter sygdommen, og landsholdet spiller mandag den 9. april VM-kvalifikationskamp mod Ukraine.

Den kamp kan du se direkte på DR1 fra klokken 17.45.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk