Troelsgaard med opsigtsvækkende udmelding: Konflikten slutter på søndag

Ifølge midtbanespilleren er en løsning på konflikten lige om hjørnet. "De sidste forhandlinger sker på søndag", siger hun.

Det var ikke kun på banen, at Sanne Troelsgaard tirsdag bragte sig selv i fokus. Efter at have scoret hattrick i kampen mod Ungarn, gav hun et interview til DR Sporten, hvor hun med sikker mine så godt som afblæste den verserende konflikt mellem DBU og kvindelandsholdsspillerne.

- Stridighederne er lagt, og de sidste forhandlinger sker på søndag.

- Så der er ingen bad feelings fra vores side. Vi spillede den her kamp og fik en god start på VM-kvalifikationen, så vi har det helt fint med DBU nu, startede hun med at slå fast, før hun fortsatte:

- Indtil videre har vi lavet en delaftale, så alt er på plads, men de sidste kommaer skal lige forhandles på plads på søndag, så det tager vi helt roligt, og det skal de nok finde ud af, dem der sidder ved forhandlingsbordet.

De næste VM-kampe ikke i fare

De kommende VM-kampe venter allerede i næste måned, og der var derfor allerede spekuleret i, om der var lagt op til en gentagelse af den kaotiske optakt, der prægede indløbet til kampen mod Ungarn, hvor spillerne kun nåede at få 35 minutters forberedelse på træningsbanen med landstræner Søren Randa-Boldt.

Det er der ifølge Sanne Troelsgaard ingen grund til at frygte. Kampene bliver spillet.

- Det gør de helt sikkert, det kan jeg 100 procent sige, og jeg er helt sikker på, at vi kommer i mål sammen på søndag. Så jeg glæder mig til mandag, hvor vi ser frem til VM-kvalifikationskampene i næste måned mod Sverige og Kroatien, siger hun.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra DBU's Claus Bretton-Meyer efter interviewet med Sanne Troelsgaard.

Øverst i artiklen kan du se hele interviewet med Sanne Troelsgaard.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk