Truppen til nøglekamp mod Polen er klar

18 spillere inklusiv tilbagevendende Nanna Christiansen er udtaget til nøglekampen mod Polen.

Efter den årlige turneringen i Algarve i Portugal, har landstræner Nils Nielsen udtaget truppen til EM-kvalifikationskampen mod Polen. (Foto: LUÍS FORRA © Scanpix)

Landstræner Nils Nielsen har sat navne på de spillere, der skal være med i den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Polen d. 7. april. Et opgør, Nils Nielsen beskriver som en nøglekamp.

- Når vi rammer vores høje niveau, som vi gjorde mod Canada i Portugal, så er vi et bedre hold end Polen. Gør vi ikke det og laver nogle af de her store fejl, vi lavede under Algarve-cup i Portugal, så bliver det en meget vanskelig kamp. Der er Polen altså for stærke. Så det skal vi selvfølgelig have ryddet op i, siger Nils Nielsen.

Stillingen i Danmarks gruppe til kvalifikationen ved EM i Sverige. (© (c) DR)

I truppen er der et nyt, men alligevel genkendeligt ansigt. Brøndbyspilleren Nanna Christiansen, der har holdt en længerevarende pause fra det danske landshold, er igen at finde i truppen. Og det er en bonus, mener landstræner Nils Nielsen.

- Det betyder, at vi har et kort mere at spille. Hun er en dygtig, kreativ offensivspiller, og det er godt, hvis nogle af de andre kreative spillere ikke lige rammer dagen. Nanna Christiansen er god til at sætte de andre op og kan også selv afslutte, derfor er hun jo et vigtigt kort, at kunne spille, hvis vi har brug for en scoring.

Udover Nanna Christiansen er der ikke de store overraskelser, fortæller Nils Nielsen. Brøndbyspilleren Stine Larsen er blevet sin skade kvit, og er igen klar til at spille med, mens spilleren fra Rosengård i Sverige, Sofie Jung, stadig er ude med en hjernerystelse.

Truppen ser således ud:

1. Stina Lykke OB

2. Line Røddik Lyon

3. Janni Arnth LFC

4. Simone Boye BIF

5. Theresa Nielsen BIF

6. Julie Trustrup BIF

7. Line Jensen Fortuna

8. Pernille Harder LFC

9. Sanne Troelsgaard KQ

10. Nadia Nadim Portland

11. Katrine Veje BIF

12. Johanna Rasmussen Kristianstad

13. Nanna Christiansen BIF

14. Mie Jans BIF

15. Stine Larsen BIF

16. Cecilie Kramer Fortuna

17. Sarah Dyrehauge Fortuna

18. Lise Munk 1.FC Køln

Kampen mod Polen spilles i den polske by Tychy d. 7. april kl. 20.00 og kan ses på DR3 eller følges i LIGA på P3.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve