VIDEO Frisparksdronningen Harder laver en Christian Eriksen

Pernille Harder beviste i weekenden endnu en gang, at hun er en fremragende frisparksskytte.

Christian Eriksen. David Beckham. Andrea Pirlo. Og Pernille Harder. Alle fire spillere har det til fælles, at de er fremragende til at kringle en frisparksbold rundt om muren og direkte ind i netmaskerne.

I weekenden viste danskeren endnu en gang, at hun er blandt verdens bedste kvindelige frisparksskytter, da hendes svenske hold Linköping FC slog Kristianstads DFF med 3-0 i den bedste svenske fodboldrække.

Et kvarter inde i anden halvleg manglede det forløsende mål stadig for hjemmeholdet, men så tog Pernille Harder sagen i egen hånd og smækkede et frispark ind til 1-0. Harder scorede også til slutresultatet 3-0 i kampens tillægstid.

De to mål betyder, at Pernille Harder nu har scoret 17 ligamål i denne sæson, og hun er derfor delt topscorer i den svenske liga.

Landstræneren er imponeret

Med de to mål i kampen mod Kristianstads DFF har Pernille Harder nu scoret fire i mål for Linköpings FC i de seneste to kampe.

Harders gode målform inden EM-kvalifikationskampene mod Moldova og Sverige senere på måneden, glæder den danske kvindelandstræner, Nils Nielsen.

- Pernille Harder scorer mange mål, og vi glæder os rigtig meget over, at hun har mål i støvlerne og kommer til landsholdssamlingen med en masse selvtillid, siger landstræneren.

Linköpings FC ligger i øjeblikket på tredjepladsen med tre point op til Eskilstuna på førstepladsen med to runder tilbage at spille.

Facebook
Twitter