VIDEO Landsholdsback på amerikansk eventyr: Der er styr på alt

Theresa Nielsen er imponeret over, hvor professionelle forholdene er i amerikansk fodbold.

Efter adskillige år som profil før Brøndbys kvinder, skiftede landsholdsbacken Theresa Nielsen efter sommerens EM-sølv til norske Vålerenga. Men hun har allerede taget et nyt spring til den anden side af Atlanten.

- Jeg havde det godt i Norge, men et par år i USA er svært at slå. Ottetallet stod klar i Seattle, så jeg var solgt, siger Theresa Nielsen til DR.

Den 31-årige højreback er kun lige kommet til sin nye klub, Seattle Reign, men hun er allerede overvældet over det setup, klubben byder på.

- Den største forskel er nok rammerne omkring. Jeg har nået at være i Seattle en uge, og jeg tror, der render ti forskellige staff-folk rundt. Der er en træner, to assistenter, en fysisk træner, der er bare styr på det. Alle klarer tingene, vi skal slet ikke tænke på andet end bare at være 100 procent gode fodboldspillere, siger Theresa Nielsen.

Kvindelandsholdet og Theresa Nielsen spiller i øjeblikket Algarve Cup i Portugal. Fredag tabte de til Holland, som man også blev slået af i EM-finalen. I den sidste gruppekamp i turneringen venter Japan.

FacebookTwitter